Ashihara Karate Constanta – Stefan Dojo, cu sprijinul Primariei Ovidiu, are deosebita placere de a va invita la prima editie a Cupei Ovidiu de Karate Ashihara, ce se va desfasura pe data de 28 mai 2016, in incinta salii de sport de la scoala numarul 2, Ovidiu.

Vor veni atat invitati locali, cat si din alte localitati si vom avea meciuri de kumite pe mai multe categorii, de la cei mai mici practicanti pana la cei mai experimentati luptatori.

Cu aceasta ocazie dorim sa multumim participantilor, Ashihara Karate Pitesti, sub indrumarea lui sensei Mihai V─âtafu, Gethika Team Constanta, sub indrumarea lui sensei Nicu Vasiliu si sportivilor de la Ashihara Karate Constanta, sub indrumarea lui senpai Ghitulescu Stefan si senpai Teleanu Bogdan. De asemenea multumim sprijinului acordat de catre parinti si de catre Primaria Ovidiu, si speram sa ne bucuram de aceeasi sustinere si in organizarea urmatoarelor evenimente de acest gen.

Ne bucuram nespus ca am reusit sa organizam primul nostru eveniment de acest gen. Speram sa avem un numar cat mai mare de participanti, iar la sfarsitul zilei sa ne bucuram de medalii, diplome dar si de meciurile pe care le-am sustinut.
Multumim inca o data tuturor celor care ne-au sustinut atat in organizarea evenimentului, dar si de-a lungul timpului in desfasurarea activitatii sportive, si celor care ne-au invitat la astfel de evenimente locale sau nationale.
Sa nu uitam de importanta practicarii sportului pentru sanatate, disciplina si multe alte beneficii si ca doar prin implicare putem contribui la promovarea artelor martiale in Romania. Speram ca in acest mod, sa ne aducem si noi contributia si sa fie o competitie cat mai satisfacatoare pentru toti participantii. Osu!