Două dintre sportivele din Ovidiu au reușit să obțină rezultate foarte bune la Campionatul Național de Haltere – Seniori, faza finală ce s-a desfășurat la Arad, în perioada 4-7 septembrie 2018. 

CS Ovidiu a participat la faza finală a Campionatului Național de Haltere – Seniori cu două sportive: Brîndușa Gabriela Turcanu, de 13 ani, la categoria 90 kg și Ioana Maria Turcanu, de 12 ani, la categoria 48 kg. Prima a obținut locul V și este cotată printre cele mai bune zece sportive la această categorie, iar cealaltă s-a descurcat chiar mai bine, obținând locul al II-lea.

„Ambele sunt selecționate în lotul României de tineret, prima cu sediul în Galați unde se antrenează, iar cea de-a doua la lotul României de juniori, unde este convocată înainte de competițiile majore. Ambele sunt legitimate la noi, la CS Ovidiu“, au precizat antrenorii clubului, Eduard Simineanu și Adrian Roșu.

La competiție au participat peste 150 sportivi de la cele mai bune cluburi din România.

Sportivele de la CS Ovidiu au reușit să intre în TOP 10. FOTO CS OvidiuSportivele de la CS Ovidiu au reușit să intre în TOP 10. FOTO CS OvidiuSportivele de la CS Ovidiu au reușit să intre în TOP 10. FOTO CS OvidiuSportivele de la CS Ovidiu au reușit să intre în TOP 10. FOTO CS Ovidiu

 

Sursa: https://www.ctnews.ro