Programul ,,Investim in performanta’’ initiat de domnul primar George Scupra aduce si la inceputul acestui an rezultate notabile la sectiile sportive din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu.
Astfel la competitia nationala „Cupa Romaniei la haltere” care s-a desfasurat in localitatea Bascov-Budeasa , orasul Pitesti , unde au participat peste 40 de cluburi din toata tara , sportiva din Ovidiu, Turcanu Ioana Maria a obtinut locul 3 in categoria 44 kg cu un total de 49 de kg. Totodata antrenorul sportivei, domnul Simineanu Eduard la inceputul anului a fost validat ca membru federal in cadrul sedintei Adunarii Generale Ordinare si de Alegeri a Federatiei Romane de haltere din 9 martie 2017 .
La ,,Campionatul judetean de arte martiale’’ desfasurat in data de 26 martie au fost obtinute 9 medalii de aur si 13 medalii de argint de catre sportivii din Ovidiu la ramurile ashihara, kyokushin si kung-fu.
Suntem mandrii de aceste rezultate si felicitam cu acest prilej pe sportivi, antrenori dar si pe parinti.
Mentionam ca in cadrul Clubului Sportiv Ovidiu toate sectiile sportive sunt gratuite, si ii indemnam pe toti copiii orasului Ovidiu sa faca sport !