Zeci de locuitori ai orașului Ovidiu au pedalat mai bine de zece kilometri în cadrul unui maraton. Iubitorii de ciclism, de toate vârstele s-au echipat corespunzător și au pedalat până în satul Poiana și retur. Cel care i-a instigat la mișcare și sănătate este chiar primarul George Scupra care a găsit în sport și o modalitate de socializare.

Bicicliști de toate vârstele, din orașul Ovidiu s-au mobilizat și au pornit împreună să descopere rute noi, perfecte de explorat. Primul drum, care a deschis rundele de plimbări cuprinse în Mișcarea bicicliștilor din Ovidiu, a fost chiar cel spre satul Poiana. Deși încântarea a fost nemăsurată, nimeni nu a început pedalarea înainte de a primi indicații prețioase de menținere a siguranței.

Ideea de a se organiza Mișcarea Bicicliștilor din Ovidiu i-a aparținut chiar primarului, care este implicat activ în dezvoltarea sportului. Totodată, edilul vrea să promoveze prin activități distractive, sănătatea și socializarea .

Cei mai încântați de acțiunea sportivă au fost copiii .

Printre zecile de biciclete clasice au fost prezente la eveniment și exemplare modificate.

Mișcarea bicicliștilor se va organiza o dată pe săptămână, în serile de vineri, de la ora 17. În fiecare săptămână, participanții vor vizita locuri noi pe care le vor alege de comun acord.