La Constanţa, a avut loc trofeul „Tomis” la mini-rugby. Peste 400 de juniori au fost prezenţi pe stadionul „Mihai Naca”, acolo unde s-au luptat pentru prima treaptă a podiumului. Competiţia s-a desfăşurat pe trei categorii de vârstă: sub 10 ani, sub 12 ani şi sub 14 ani. La ultima categorie, trofeul de campioană a revenit echipei CSO Ovidiu.

Încurajați din tribune de părinți, rude și prieteni, copiii au dat totul pentru a pune mâna pe trofeul „Tomis” la mini-rugby.

Victoria Cumpăna a devenit campioana primei categorii de vârstă, cea de Sub 10 ani.  Juniorii din Cumpăna au fost urmați pe podium de Șoimii București și de R.C. Antonio Jr. Componenții echipei Victoria au încântat asistența cu un ritual pe care îl practică după fiecare turneu câștigat.
La categoria Sub 12 a triumfat echipa CSO Pantelimon, în timp ce pe locul al doilea a terminat Mihail Kogălniceanu, iar pe 3 Victoria Cumpăna. CS Ovidiu a câștigat trofeul la Sub 14, categorie la care i-au învins în finală pe rugbyștii de la CS Săcele.

A treia treaptă a podiumului la această categorie a fost ocupată de CSS Bârlad.

La eveniment a fost prezent și președintele Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitraș, care a oferit o parte din premii câștigătorilor. Dumitraș a fost încântat de rugby-ul prestat de micii sportivi.

Chiar dacă a și plouat, vremea a fost una excelentă pentru rugby. Atât copiii care s-au luptat în teren, cât și spectatorii din tribune, au făcut parte din spectacolul care a avut loc pe stadionul „Mihai Naca”.