Pe lângă investiţiile de interes general care vizează localitatea Ovidiu, primarul George Scupra mai are pe agenda de lucru şi investiţiile în activitatea sportivă a tinerilor din oraş, mai exact a sportivilor care au adus şi în acest an performanţe notabile la nivel naţional. În plus, el s-a gândit la diverse activităţi pentru ca toţi iubitorii de mişcare să poată participa la evenimente ce vizează sănătatea.

„Sportul este activitatea cea mai accesibilă tinerilor şi copiilor pentru a-şi crea un stil de viaţă sănătos şi a începe de la vârste fragede să îşi contureze un caracter şi o conduită bazată pe perseverenţă, punctualitate şi spirit de echipă”, a declarat edilul George Scupra.

Drept urmare, pentru ca oamenii din oraş să ia pulsul activităţilor sportive în timpul liber, vineri, 24 iulie, de la ora 18.00, la iniţiativa primarului oraşului Ovidiu, va avea loc evenimentul „Ovidiu Pedalează”. Acţiunea a ajuns deja la a IV-a ediţie şi de la ediţie la ediţie sunt prezenţi tot mai mulţi tineri dornici să pedaleze.

„Vă invit pe toţi bicicliştii, mici şi mari, pe platoul Centrului Cultural «Elena Roizen», de unde vom porni. Menţionez că acţiunea nu este sub formă de concurs, ci un prilej de a face mişcare şi a socializa”, a spus primarul George Scupra. El a adăugat că acest demers va continua în fiecare zi de vineri, la aceeaşi oră, urmând ca, de fiecare dată, să fie aleasă de comun acord altă rută.